DBA verdediging Cees den Teuling Thesis onderwerp
Coaching Voucher voor Internationaal Ondernemen: mooie kans voor de starters

Kom ook in aanmerking voor een Coaching Voucher voor Internationaal Ondernemen!
Wij zijn sinds 2014 geaccrediteerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), als uitvoerder van het “Starters in Business” Voucher programma en verzorgen sindsdien individuele coaching op alle terreinen van internationaal ondernemen!
Bent u een MKB ondernemer, een “start up” of zijn er plannen om te gaan exporteren, en heeft u weinig of geen ervaring met zaken doen op buitenlandse markten? Bent u echt bereid  om tijd en geld te investeren om de stappen over de grens te zetten? en beschikken wij over de ervaring om u bij de eerste stappen te begeleiden en te coachen.
Samen met u onderzoeken we de mogelijkheden, kansen en risico’s van het zakendoen in het buitenland. Gezamenlijk werken we aan een strategie voor uw onderneming om te komen tot internationalisering van de activiteiten.

 

In gemiddeld drie tot vijf sessies worden behandeld:
+ Wat zijn de sterke punten van uw onderneming? +Wat zijn uw doelstellingen? +In welke landen zijn er kansen voor uw organisatie?
+Hoe maken we een “shortlist” van aantrekkelijke landen? +Welke informatie is daarvoor noodzakelijk en waar is deze te verkrijgen?
+Wat zijn de noodzakelijke vereisten om in de geselecteerde landen succesvol te zijn? +Wat zijn de te ondernemen stappen en acties?

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland(RVO) heeft 1000 Vouchers (voor 2017) beschikbaar voor MKB ondernemers.
Het (2017) budget is €2,4 miljoen. De Waarde van een SiB Coaching Voucher bedraagt € 2.400, – ( excl. 21% btw.)
Aan ons (de Coach) betaalt u alleen € 504, – (terug te vragen bij uw btw aangifte) en uw Coaching Voucher wordt door ons bij RVO ingediend.
Mogelijk interessant voor u en uw onderneming? Voor informatie m.b.t. de beschikbaarheid van een Voucher voor uw onderneming en de aanvrage van een Voucher kunt u vrijblijvend met ons contact opnemen”.

E: cees@orange-business-improvement.com
W: www.orange-business-improvement.com